Slank & Fit

Warmte cabines

Heb je een streefgewicht? Sporten in een warmtecabine boekt resultaat. Je geeft aan waar je aan wil werken en we gaan aan de slag met gerichte oefeningen. Bij aanvang is het mogelijk jouw omvang te meten. Na 8 x sporten wordt je nogmaals gemeten en je zult zien… het werkt!

Doelgerichte bewegingen welke liggend in een comfortabele, doorzichtige, tot +/- 40°C verwarmde cabine uitgevoerd worden. Je maakt gebruik van weerstanden op hand- en voet hoogte. De liggende bewegingen ontlasten de rug en gewrichten. De warmte voorkomt of verminderd spierpijn en geeft een aangenaam, ontspannen gevoel. Het hoofd ligt buiten de cabine en blijft dus koel.

Verbluffende resultaten:

  • Snel en effectief plaatselijk of algeheel afslanken door enorm energie verbruik.
  • Sterke verbetering van stofwisseling, afweersysteem en de doorbloeding van lichaam en huid.
  • Enorme conditieverbetering, juist ook voor senioren, verlichting van veel reumatische en gewrichtsklachten en zeer positieve effecten op bijvoorbeeld stress en slaapstoornissen.
  • Vlotte vermindering van cellulitis
dav
foto-5

Powerslim in het kort

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma gericht op het behalen en behouden van je streefgewicht. Hierbij is uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. Het PowerSlim programma volg je onder de persoonlijke begeleiding van een BodyCurves voedingscoach.

Een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. BodyCurves biedt dat steuntje!

Het programma is zo ontwikkeld, dat het eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven, ook als je een drukke baan en een gezin hebt. Geen ingewikkelde recepten waarvoor je uren in de keuken moet staan, iedereen kan het! Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 140 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie!

Kijk op “Powerslim” voor meer informatie.

Cryo 21

Cryolipolyse bevordert de afvoer van vetcellen tijdens sporten of dieet en biedt juist een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voorheen!

Kijk op “Cryo 21” voor meer informatie.

foto-6